Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Whisky Jack Daniel`S Single Barrel 0.7 l
  • Whisky Jack Daniel`S Single Barrel 0.7 l
    Whisky Jack Daniel`S Single Barrel 0.7 l

Whisky Jack Daniel`S Single Barrel 0.7 l

Brand Glenmorangie • Cod produs ART102703

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

244 Lei

Alege un alt produs disponibil

Jack Daniel's Single Barrel este un sortiment robust, consistent care a fost creat pentru a intari convingerea consumatorilor ca produsele ce poarta marca Jack Daniel’s nu fac parte din clasa burbonurilor, ci sunt whisky-uri fine din Tennessee.
 
Obtinut prin aceiasi tehnologie ca si Old No. 7, Single Barrel pastreaza eleganta si rafinamentul care au consacrat aceasta marca, insa conditiile de maturare si invechire speciale sunt detaliile care ofera personalitate acestui malt fin. Single Barrel este mai aspru, mai robust si mai masculin deoarece este supus unor modificari bruste si dese de temperatura si umiditate.
 
Intregul proces este unul complex si minutios, insa rezultatul este pe masura: un whisky fin, elegant cu textura alintata si culoare intensa. Fiecare sticla de Single Barrel aduce arome intense de stejar, miere si migdale crude. Gustul este echilibrat dar bogat si ofere un tablou inedit, dulce si condimentat. Notele de caramel sunt intensificate de aromele delicate de miere si piper. Finalul lung lemnos picant desavarsea acest whisky celebru.

Notele degustării:

Culoare: ambru inchis
Nas: lemnos, condimente, vegetal
Gust: piper, caramel, stejar, cafea, caprifoi, miere, ceai de ceylon, migdale, cacao
 
 
 
 

Caracteristici

Locatie Tennessee
Alcool 45%
Capacitate 70 cl
Tara America
Origine Import
Top