Ai 5% EXTRA reducere la prima comandă, după abonarea la newsletter (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 0740 100 397  

Meniu
Whisky Carpathian Single Malt Pinot Noir 0,7l
  • Whisky Carpathian Single Malt Pinot Noir 0,7l
    Whisky Carpathian Single Malt Pinot Noir 0,7l

Whisky Carpathian Single Malt Pinot Noir 0,7l

Brand Carpathian Single Malt • Cod produs ART102385

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

275 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Carpathian este prima gama de whisky single malt produsa in Romania. Utilizarea butoaielor de vin romanesc este o „premiera mondiala” in ceea ce priveste productia de single malt, in pofida istoriei de 2.000 de ani a Romaniei in ceea ce priveste productia de vin. Carpathian Single Malt se alatura portofoliului Alexandrion Group. Orzul nostru maltificat este produs 100% in Romania, impreuna cu apa pura din dealurile subcarpatice. Whisky-ul nostru single malt este distilat folosind metoda traditionala scotiana de dubla distilare, butoaie de Bourbon Kentucky cu finisare in butoaie de vin si coniac. Toate aceste caracteristici confera whisky-ului Carpathian Single Malt un caracter exceptional si unic.

“Acest whisky reflectă perfect terroir-ul distileriei noastre. Impactul puternic al aromei orzului nostru malțificat - apa subcarpatică pură combinată cu aroma unică emanată de butoaiele româneşti, europene și de Bourbon din Kentucky imprimă rafinament whisky-ului Carpathian, care, fără îndoială, va deveni unul dintre cele mai bune din lume, pe măsură ce se maturează."
 
ALLAN ANDERSON
 

Note de degustare: 

Culoare: aramiu cristalin

Nas: intens, cu note de piper alb, stejar , miere, stafide şi bomboane

Gust: miere, stafide, red grapes, zmeură, cu aroma discrete de nucă

Caracteristici

Alcool 46%
Capacitate 70 cl
Tara Romania
Origine Romanesc
Top