Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Whisky Carpathian Single Malt Feteasca Neagra 0,7l
  • Whisky Carpathian Single Malt Feteasca Neagra 0,7l
    Whisky Carpathian Single Malt Feteasca Neagra 0,7l

Whisky Carpathian Single Malt Feteasca Neagra 0,7l

Brand Carpathian Single Malt • Cod produs ART102253

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

290 Lei

Alege un alt produs disponibil

Carpathian este prima gama de whisky single malt produsa in Romania. Utilizarea butoaielor de vin romanesc este o „premiera mondiala” in ceea ce priveste productia de single malt, in pofida istoriei de 2.000 de ani a Romaniei in ceea ce priveste productia de vin. Carpathian Single Malt se alatura portofoliului Alexandrion Group. Orzul nostru maltificat este produs 100% in Romania, impreuna cu apa pura din dealurile subcarpatice. Whisky-ul nostru single malt este distilat folosind metoda traditionala scotiana de dubla distilare, butoaie de Bourbon Kentucky cu finisare in butoaie de vin si coniac. Toate aceste caracteristici confera whisky-ului Carpathian Single Malt un caracter exceptional si unic.

Dupa ce si-a petrecut primii ani într-un butoi ex Kentucky Bourbon, din stejar alb american, acest Single Malt a fost transferat într-un butoi care a gazduit anterior un vin din soi de struguri românesti, Feteasca Neagra, provenit chiar din propria crama.

“Acest whisky reflectă perfect terroir-ul distileriei noastre. Impactul puternic al aromei orzului nostru malțificat - apa subcarpatică pură combinată cu aroma unică emanată de butoaiele româneşti, europene și de Bourbon din Kentucky imprimă rafinament whisky-ului Carpathian, care, fără îndoială, va deveni unul dintre cele mai bune din lume, pe măsură ce se maturează."
 
ALLAN ANDERSON
 

Note de degustare: 

Culoare: aramiu cristalin

Nas: intens, cu note de piper negru, cuisoare si bomboane

Gust: corpolenta medie, cu arome de vanilie, stafide, banane si ananas

Caracteristici

Alcool 46%
Capacitate 70 cl
Tara Romania
Origine Romanesc
Top