Contribuim de peste 24 ani la dezvoltarea culturii vinului în România (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 0740 100 397  

Meniu
Whisky Carpathian Single Malt Burgundy 0,7l
  • Whisky Carpathian Single Malt Burgundy 0,7l
    Whisky Carpathian Single Malt Burgundy 0,7l

Whisky Carpathian Single Malt Burgundy 0,7l

Brand Carpathian Single Malt • Cod produs ART102387

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

271 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Carpathian este prima gama de whisky single malt produsa in Romania. Utilizarea butoaielor de vin romanesc este o „premiera mondiala” in ceea ce priveste productia de single malt, in pofida istoriei de 2.000 de ani a Romaniei in ceea ce priveste productia de vin. Carpathian Single Malt se alatura portofoliului Alexandrion Group. Orzul nostru maltificat este produs 100% in Romania, impreuna cu apa pura din dealurile subcarpatice. Whisky-ul nostru single malt este distilat folosind metoda traditionala scotiana de dubla distilare, butoaie de Bourbon Kentucky cu finisare in butoaie de vin si coniac. Toate aceste caracteristici confera whisky-ului Carpathian Single Malt un caracter exceptional si unic.

“Acest whisky reflectă perfect terroir-ul distileriei noastre. Impactul puternic al aromei orzului nostru malțificat - apa subcarpatică pură combinată cu aroma unică emanată de butoaiele româneşti, europene și de Bourbon din Kentucky imprimă rafinament whisky-ului Carpathian, care, fără îndoială, va deveni unul dintre cele mai bune din lume, pe măsură ce se maturează."
 
ALLAN ANDERSON
 
Carpathian Single Malt Whisky Burgundy Wine  este nefiltrat la rece și finisat în butoi atent selecționat de stejar european 225 l care înainte a găzduit vin Burgundy din Franța.
 
Aceasta expresie Carpathian Single Malt, a fost maturată inițial în butoaie de stejar alb American ex Kentucky bourbon, la prima umplere capacitate 53 galoane căpătând o culoare intensă de cupru și un caracter complex.
 
Note de degustare: 
 
Culoare: culoarea cuprului roșiatic.
Nas: intensitate medie, cu note de vanilie și miere
Gust: dulce, lemnos, cu aroma discrete de mure
Note finale: dulce, rotund, lung şi complex

 

Caracteristici

Alcool 46%
Capacitate 70 cl
Tara Romania
Origine Romanesc
Top