In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Vezi toate produsele
Whisky Balvenie 16 Ani French Oak 0.7l
  • Whisky Balvenie 16 Ani French Oak 0.7l
    Whisky Balvenie 16 Ani French Oak 0.7l

Whisky Balvenie 16 Ani French Oak 0.7l

Brand Balvenie • Cod produs ART102249

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

1047 Lei

Alege un alt produs disponibil

The Balvenie French Oak este un whisky single malt vibrant finisat in butoaie care au gazduit inainte vin din podgoria franceza Charents.
 
Pineau de Charents este un vin fortifiat obtinut din suc de struguri nefermentat, la care s-s adaugat cognac si apoi pus la maturat. Acest sortiment de Pineau este totodata gasit si in produse de tip home-made din vecinatatea departamenteleor Deux-Sevres si Vendee,la sud de Nantes.
 
Brand Ambassador-ul Lorne Cousin din US i-a sugerat Malt Master-ului David C. Stewart MBE sa exploreze, sa descopere aceste butoaie dupa o calatorie impreuna cu familia sa unde si-a amintit ca a degustat aceasta bautura ca si aperitiv. 
 
The Balvenie French Oak 16 ani este primul sortiment din aceasta colectie. Pineau castiga teren in fata cognac-ului in termeni de productie si arome, ceea ce ne aduce in prin plan decoperirea unor noi arome la cele mai inalte standarde.
 
Note de degustare:
 
Culoare: auriu
Miros: note florale de lotus si muscata deosebite, cu nuante de mere decojite
Gust: o vibratie energizanta de coaja de lamaie si coaja de grepfruit cu note de flori si condimente provenite de la ghimbir

Caracteristici

Locatie Speyside
Alcool 46%
Capacitate 70 cl
Tara Scotia
Origine Import
Top