In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Whisky Balvenie 14 Ani 0.7l
  • Whisky Balvenie 14 Ani 0.7l
    Whisky Balvenie 14 Ani 0.7l

Whisky Balvenie 14 Ani 0.7l

Brand Balvenie • Cod produs BALVE14ABLNXXSC

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

533 Lei

Alege un alt produs disponibil

Pasiunea si devotamentul aduse in procesul de productie a single malturilor, dar si tehnologia de obtinere adusa la rang de arta fac din whisky-urile ce poarta marca Balvenie sa fie etaloane pentru eleganta si bungust. In fiecare sticla de Balvenie 14 ani pot fi descoperite caracteristicile autentice scotiene.

Creat din cele mai bune cereale si cea mai pura apa, single maltul isi contureaza caracterul in cei 14 ani petrecuti butoaie care inainte au maturat rom caraibian, iar acest detaliu este cheia gustului parfumat. Acest whisky original ofera experiente inedite tuturor amatorilor de lucruri fine.

Ochii sunt vrajiti de culoare placuta a ambrei, nasul este incitat cu parfumul elegant de praline, fructe de livada, fructe tropicale si condimente exotice. Gustul care desfata simturile este de neuitat, in fiecare pahar de Balvenie 14 ani pot fi descoperite aromele bogate de tarta cu fructe, vanilie si scortisoara. Senzatiile de prospetime sunt oferite de accentele lemnoase, preluate in perioada lunga de maturare.

Caracteristici

Locatie Speyside
Alcool 43%
Capacitate 70 cl
Tara Scotia
Origine Import
Top