Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Whisky Balvenie 12 Ani 0.7L Double Wood
  • Whisky Balvenie 12 Ani 0.7L Double Wood
    Whisky Balvenie 12 Ani 0.7L Double Wood

Whisky Balvenie 12 Ani 0.7L Double Wood

Brand Balvenie • Cod produs BALVE12ABLNXXSC

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

342 Lei

Alege un alt produs disponibil

Balvenie 12 ani este una dintre bauturile fine reprezentative ale distileriei cu acelasi nume care a adunat laolalta doar ingrediente naturale de inalta calitate ce ofera o amprenta unica bauturii. Dovada a calitatii deosebite a sortimentului este faptul ca in prezente Balvenie 12 ani este unul dintre cele mai bine vandute single malturi din lume.

Sortimentul invechit pentru 12 ani in butoaie de stejar trezeste simturile indiferent de ocazia cu care este servit. Fiecare pahar de Balvenie 12 ani este unul revigorant, bogat in senzatii aromatice inedite. Parfumul acestui whisky este inconfundabil, notele suave de burbon si flori proaspete ce inspira simtul olfactiv sunt usor invaluite de aroma bogata de patiserie si biscuiti de casa.

Gustul lui Balvenie 12 ani este rafinat, perfect echilibrat. La prima atingere se dezvaluie textura catifelata placuta, imediat pot fi detectate notele florale delicate si cele fructate de mere verzi, portocala si caisa, care imbie simturile. Aromele bogate sunt intensificate de condimentele proaspete si usor picante.

Caracteristici

Locatie Speyside
Alcool 40%
Capacitate 75 cl
Tara Scotia
Origine Import
Top