Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Vodka Ciroc 0.7L
  • Vodka Ciroc 0.7L
    Vodka Ciroc 0.7L

Vodka Ciroc 0.7L

Brand Ciroc • Cod produs CIROC07LCRCXXFR

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

252 Lei

Alege un alt produs disponibil

În 2003, Jean-Sebastien Robicquet și-a folosit studiile din domeniul viticulturii pentru a crea vodka Cîroc la distileria Maison Villevert, din Chevanceaux, sudul Franței.

Jean-Sebastien este familiar cu regiunile Gaillac și Cognac, de unde selectează cele mai bune recolte de struguri Mauzac Blanc şi Ugni Blanc. Strugurii sunt fermentați timp de 14 zile, apoi vinul este distilat de patru ori în instalații din inox cu coloane înalte ce oferă alcoolului un grad mare de puritate.

A cincea distilare în alambicuri din cupru custom made, oferă băuturii tradiție și rafinament, așa cum o pot cele mai bune ingrediente, moștenirea familiei Robicquet și distileria acesteia cu vechime de peste 400 de ani.

Ciroc Vodka un distilat din soiuri de struguri Ugni Blanc și Mazuac Blanc, cultivați in podgorii din regiunile Cognac și Gaillac in Franța. Nota de degustare ne prezintă arome fine de citrice, pe palat un atac neted, un final de lungime mare, persistent. Se poate servi simplă, cu gheață sau in diferite combinații.

 

 

Caracteristici

Alcool 40%
Capacitate 70 cl
Tara Franta
Top