Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Vodka Chopin Wheat 0,7L
  • Vodka Chopin Wheat 0,7L
    Vodka Chopin Wheat 0,7L

Vodka Chopin Wheat 0,7L

Brand Chopin • Cod produs ART102256

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

255 Lei

Alege un alt produs disponibil

Chopin este un brand de vodcă produs în estul Poloniei, în peisajul pitoresc al satului Krzesk. Afacerea familiei Dorda, aflată la a doua generație, produce distilate de peste 30 de ani într-un loc înconjurat de clădiri istorice. În 2003 familia Dorda a reconstruit instalații tradiționale de distilare ce includ o coloană veche din cupru, păstrând în mare parte munca manuală necesară pentru a obține fiecare lot de distilat, atât pentru gama de vodcă din cartofi cât și pentru gama de lichioruri unicate.     
 
Cele mai multe dintre ingredientele folosite în producție provin din zonele aflate la 30 de Km de distilerie. Pentru vodcă se folosesc cei mai buni cartofi din sezon, secară și grâu, furnizate de fermieri ce colaborează cu familia Dorda de zeci de ani.
 
Cel mai recent produs premium din gamă este Chopin Wheat Vodka. Sortimentul distilat din grâu polonez de cea mai bună calitate este și cel mai dulce dintre expresiile brandului și etalează un caracter delicat, potrivit pentru a crea mixuri de vară. Vodca este o bază excelentă pentru cocktailuri, însă este o alegere bună și pentru cei care preferă să o consume cu gheață. Culinar, Chopin Wheat Vodka poate fi asociată cu preparate din pește.
 
Note de degustare:
 
Culoare: clar 
Nas: buchet discret, dominat de accente de aluat de pâine și influențe florale
Gust: fin, dulceag, cu nuanțe blânde de miere, avand un finish plăcut, delicat 

 

Caracteristici

Alcool 40%
Capacitate 70 cl
Tara Polonia
Origine Import
Top