Vinuri, șampanii și băuturi fine la cel mai bun preț Asistenta la: sau 0740 100 397

Meniu
Vezi toate produsele
Vinars Brancoveanu VSOP 0,7L cu 4 Cuburi Inox
  • Vinars Brancoveanu VSOP 0,7L cu 4 Cuburi Inox
    Vinars Brancoveanu VSOP 0,7L cu 4 Cuburi Inox

Vinars Brancoveanu VSOP 0,7L cu 4 Cuburi Inox

Brand Brancoveanu • Cod produs ART100440

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

85 Lei

Brancoveanu V.S.O.P. (Very Special Old Pale) este un vinars cu aroma bogata si caracter complex, ce respecta cu stricteţe una dintre valorile brancovenesti: curajul.

Vinarsul Brancoveanu a fost creat in onoarea celor 25 de ani de pace din tara Romaneasca din timpul domniei voievodului Constantin Brancoveanu. Respectand valorile de baza ale poporului roman si ale conducatorilor sai, vinarsul Brancoveanu onoreaza un voievod emblematic care simbolizeaza valoarea istoriei si a culturii romanesti. Plantatiile viticole de aici sunt situate pe Paralela 45, ceea ce le confera climatul ideal pentru obtinerea unor recolte de calitate, asemanatoare cu cele din regiunile Cognac si Armagnac, cu cei mai buni struguri pentru productia vinarsului. Maiestria de a crea un amestec unic de distilat de vin a fost incorporata in gama de vinars Brancoveanu cu ajutorul Master Blender-ului nostru care a reusit sa combine in vinarsul Brancoveanu istoria si cultura poporului roman.

Acest sortiment este maturat in butoaie de stejar pe o perioada de cel putin 5 ani, obtinandu-se astfel o aroma cu o complexitate inconfundabila.

Note de degustare:

Culoare: chihlimbar, cu nuante aurii
Miros: fructe confiate, alune, caramel, note usoare de vanilie
Gust: usor lemnos, note de mere uscate
Final: echilibrat

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Alcool 40%
Capacitate 75 cl
Tara Romania
Origine Romanesc
Top