In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Villa Vinea Palinca Struguri Pinot Noir
  • Villa Vinea Palinca Struguri Pinot Noir
    Villa Vinea Palinca Struguri Pinot Noir

Villa Vinea Palinca Struguri Pinot Noir

Brand Villa Vinea • Cod produs VINEAPALSTCVIRO

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

89 Lei

Alege un alt produs disponibil

Podisul Tarnavelor, zona deluroasa si inalta, situata la aproximativ 350 metri altitudine, ne ofera un terroir extrem de propice pentru Pinot Noir, un soi delicat, care, atunci cand este cultivat cu dedicare, devine versatil si plin de savoare. Fie ca il folosim in vinuri rosii, linistite, fructate si elegante, in rozeuri proaspete si aromate sau ca ii scoatem in evidenta caracterul exuberant, in spumantul Cuvée Celést, la Villa Vinèa, reusim, prin tehnica si pasiune, sa facem simtite calitatea si aromele particulare ale soiului.

in 2019, am dus pasiunea noastra pentru Pinot Noir si mai departe si ne-am propus sa ne bucuram in mai multe feluri de acesti struguri, crescuti cu atentie, in viile proprii. Astfel, am decis sa producem prima palinca Villa Vinèa – palinca de struguri Pinot Noir – o tarie dublu distilata, pe care am invechit-o timp de 4 luni, in butoaie de stejar, folosite anterior pentru maturarea unuia dintre cele mai apreciate si premiate vinuri ale noastre, Diamant Selection (Feteasca Regala si Feteasca Alba). Rezultatul obtinut are o culoare galbuie, deschisa, consistenta, si un gust clasic, care pastreaza aromele strugurilor si se imbina perfect cu nuantele subtile, extrase din butoaiele de stejar. Cu o concentratie de alcool de 45%, palinca Villa Vinèa se potriveste de minune preparatelor romanesti, servite in zilele reci, de iarna, si poate fi asociata cu carne de porc, sosuri dense sau ciorbe.

Caracteristici

Locatie Tarnave
Alcool 45%
Capacitate 50 cl
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Pinot Noir
Top