In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Vezi toate produsele
Vacu Vin Cooler Artico Black flexibil 38864606
  • Vacu Vin Cooler Artico Black flexibil 38864606
    Vacu Vin Cooler Artico Black flexibil 38864606
  • Vacu Vin Cooler Artico Black flexibil 38864606
    Vacu Vin Cooler Artico Black flexibil 38864606

Vacu Vin Cooler Artico Black flexibil 38864606

Brand Vacu Vin • Cod produs ART102572

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

126 Lei

Alege un alt produs disponibil

Vacu Vin - producator international si distribuitor de accesorii inovatoare pentru servirea vinului, atat pentru uz profesional cat si pentru utilizare cotidiana curenta; produsele sunt caracterizate prin aplicabilitatea lor practica in situatii de zi cu zi.

Toate produsele fabricate si dezvoltate de Vacu Vin se disting prin originalitatea lor, precum si raportul favorabil calitate-pret. Unicitatea gamei de produse este accentuata prin brevetarea acestora la nivel mondial.

Răcitorul flexibil de vin Vacu Vin Artico vă răcește rapid vinul sau șampania și o menține rece mai mult timp. Răcitorul de vin flexibil Artico este un răcitor activ atât pentru sticle de vin, cât și de șampanie. Cu tehnica de răcire activă, Coolerul Flexibil pentru Vin Artico vă răcește rapid băuturile și le menține reci pentru o perioada de timp mai indelungata. Manșonul din neopren și banda de piele îi conferă acestui cooler un aspect premium. Păstrați răcitorul de vin în congelator pentru a vă bucura întotdeauna de o băutură rece!

Răcitorul de vin flexibil este potrivit pentru sticlele de vin la 0,7-1 l, dar și pentru sticlele standard de șampanie. Păstrați răcitorul pentru vinuri în congelator timp de cel puțin 6 ore. Introduceți sticla de vin sau șampanie în manșonul flexibil. Răcitorul pentru vin pastreaza sticlele reci pentru o perioadă mai lungă de timp. Răcitorul de vin flexibil Artico este ideal pentru o cină elegantă, grătar sau alt eveniment în aer liber.

Caracteristici

Tara Olanda
Origine Import
Top