In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Vezi toate produsele
Tenuta Ulisse 10 Vendemmie Bianco
  • Tenuta Ulisse 10 Vendemmie Bianco
    Tenuta Ulisse 10 Vendemmie Bianco

Tenuta Ulisse 10 Vendemmie Bianco

Brand Tenuta Ulisse • Cod produs ART102188

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

147 Lei

Alege un alt produs disponibil

Soi: 100% Pecorino (din 10 ani diferiti)

Tenuta Ulisse 10 Vendemmie Bianco Limited Edition este întruchiparea fabuloasă a 10 ani de recoltă excepţionali, fiind un vin definitoriu pentru excelenţa cramei italiene. Arta împletirii mai multor vintage-uri într-un singur vin nu este nici pe departe un lucru uşor, de la selecţia strugurilor Pecorino în funcţie de aromele, caracterul, profunzimea şi echilibrul pe care le etalează şi până la învechirea parţială în barrique-uri franţuzeşti ce se întinde pe 12 luni şi are ca rezultat conturarea unei armonii aromatice de invidiat şi definirea complexităţii vinului. Este imposibil să nu rămâneţi impresionaţi de aromele etalate de Tenuta Ulisse 10 Vendemmie Bianco Limited Edition, care savurat la temperatura optimă de 8 - 10 grade Celsius promite să livreze o experienţă a degustării inegalabilă. Serviţi-l cu aperitive, risotto, peşte sau brânzeturi cremoase, pentru a vă bucura simţurile pe deplin.

Notele degustării:

Culoare: Galben pai stralucitor.
Nas: Parfum intens floral, citrice, fructe exotice si salvie, care dezvăluie accente de fructe coapte.
Gust: O suită de arome fructate, luxuriante pe palat, inconjurate de un nucleu de aciditate intaritoare. Finisaj mineral bogat cu nuante de fructe tropicale si o aciditate plina de viata la final.

Caracteristici

Locatie Abruzzo
Tip vin Sec
Alcool 13.5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Italia
Origine Import
Soi Montepulciano
Top