In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Vezi toate produsele
Serve Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc 2018
  • Serve Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc 2018
    Serve Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc 2018

Serve Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc 2018

Brand Serve • Cod produs ART101377

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

36 Lei

Alege un alt produs disponibil

Acest vin sec este recunoscut pentru faptul ca este destul de complex, el fiind un vin alb cu o aciditate bine integrata. Acest vin indeplineste toate caracteristicile soiului, el iesind in evidenta pentru complexitatea si aciditatea sa. Nasul vinului este caracterizat de arome de citrice, grapefruit, dar si lamaie.

Vinul mai are si niste nuante de fructe exotice pe final, nuante ce il fac deosebit si potrivit pentru orice ocazie. Gustul caracteristic al acestui vin este unul floral, dar si proaspat, precum si elegant. Finalul sau caracteristic este unul persistent si lung.

Acest vin ar trebui servit la o temperatura de 13 grade Celsius, el fiind perfect pentru o cina in care se consuma carne de vita. Acest vin este potrivit si pentru preparatele din peste, el fiind perfect pentru a fi servit cu fructe de mare. Finalul acestui vin este unul persistent si lung, el fiind apreciat pentru acest lucru.

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Sauvignon Blanc
Top