Vinuri, șampanii și băuturi fine la cel mai bun preț Asistenta la: 0755 846 874, alte informații: 0740 100 397

Caută produsul preferat
Meniu

San Pedro 1865 Limited Edition Syrah

Brand San Pedro • Cod produs 1865LVPT16CHRSH

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

166 Lei

Vinul rosu violet inchis, aproape negru cu arome de fructe negre complexe, fructate și în același timp picante,in care se pot identifica mure, prune amestecate cu arome de carne afumata, piper negru, măsline și cedru.

Acest vin provine din cele mai bune podgorii pe care le are în prezent Viña San Pedro, Valle de Elqui, cu soluri nisipoase, de origine aluvionala si pietris în componenta lor.

Podgoria are o puternică influență marină, deoarece este situată la aproximativ 20 de kilometri de mare.

Strugurii au fost recoltați manual, in primele zile din luna mai. Randamentul podgoriei a fost aproximativ 6,5 tone / ha. Vinificație: Răcire timp de 7 zile. Fermentarea alcoolică realizată cu drojdii, temperatura fiind controlată între 27 și 29 ° C. Dupa 28 de zile de macerare, acest amestec este depozitat în butoaie frantuzesti timp de 14 luni. In proportie de 60% sunt butoaie noi, iar restul sunt la a doua utilizare.

Node de degustare

  • Culoare: Violet intensă și adâncă, aproape neagră.
  • Aroma: fructe negre complexe, fructate și în același timp picante; se pot identifica mure, prune amestecate cu arome de carne afumata, piper negru, măsline și cedru. Este un vin foarte mineral, bogat în aciditate, suculent cu taninuri foarte lungi.

Poate fi baut imediat sau pastrat spre invechire pentru o perioada de 5 până la 8 ani.

Caracteristici

Locatie Rhone
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Franta
Origine Import
Soi Syrah