Vinuri, șampanii și băuturi fine la cel mai bun preț Asistenta la: 0755 846 874, alte informații: 0740 100 397

Caută produsul preferat
Meniu

Sampanie Billecart Brut Reserve

Brand Billecart • Cod produs ART101462

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

265 Lei

Brut Reserve este una dintre cele mai pretioase sampanii create de celebra casa Billecart-Salmon, a carei istorie a inceput sa fie scrisa in urma cu 200 de ani. Celebra casa a adus, prin eleganta sampaniilor create un plus de notorietate regiunii Champagne.

Sortimentul Brute Reserve capteaza prin caracteristicile deosebite, insa entuziasmul si consistenta aparte sunt oferite de gustul fructat- proaspat, obtinut prin utilizarea in proportii mari a sortimentului Pinot Meunier. Pentru a se capata consistenta si bogatia aromatica caracteristica, bautura este lasata la maturat pentru 6-8 ani in conditii speciale.

La prima vedere se remarca bulele perlate ce se formeaza cu o eleganta sublima. Culoarea galben cu reflexii usoare verzi si spuma consistenta care se formeaza excita simturile amortite. Buchetul ce incanta papilele olfactive este proaspat si incitant. Notele florale sunt invaluite de cele puternice de fructe coapte. Brut Reserve isi dezvaluie gustul elegant, cand este savurata rece alaturi de fructe de mare atent preparate.

Caracteristici

Locatie Champagne
Tip vin Brut
Alcool 12%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Sampanie alba
Tara Franta
Origine Import
Soi Chardonnay;  Pinot Noir; Pinot Meunier