In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Saber Elyzia Afinata 0.7L
  • Saber Elyzia Afinata 0.7L
    Saber Elyzia Afinata 0.7L

Saber Elyzia Afinata 0.7L

Brand Saber • Cod produs SABERAFISABXXRO

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

68 Lei

Alege un alt produs disponibil

Lichiorurile SABER precum si alte bauturi alcoolice sunt produse de SAB Radauti S.A o companie romaneasca a carei poveste incepe in 1789, in Bucovina, orasul Radauti, unde a fost ridicata “Fabrica de bere, spirt si lichior S. Rudich”. Recent fabrica a fost redenumita SAB S.A., iar productia continua cu multe sortimente de bauturi alcoolice.

Aparatura si instalatiile sunt de ultima generatie si se folosesc tehnici noi pentru a produce un lichior premium, care se numara printre cele cateva din lume care sunt imbuteliate cu fructe intregi in sticla.

Fructele din interiorul sticlei sunt atent selectionate pentru a oferi lichiorului o aroma deosebita, care cucereste simturile la fiecare degustare. Afinata Elyzia este un lichior digestiv in care se adauga afine intregi, macerate, ce ofera bauturii parfum, aroma naturala si antioxidanti.

Note de degustare:

Culoare: visiniu
Nas: un parfum bine definit de lichior pur si afine salbatice.
Gust: taria specifica distilatelor de orgine agricola, urmata de aroma unica a afinelor dulci cu tenta amaruie.
Final: lung. aroma afinelor acopera ultimele puteri ale distilatului si lasa in urma finish-ul simetric al fructelor de padure, usor intepator.

Caracteristici

Locatie Bucovina
Alcool 30%
Capacitate 70 cl
Tara Romania
Origine Romanesc
Top