In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Vezi toate produsele
Roero Arneis 2022 DOCG, Michele Chiarlo
  • Roero Arneis 2022 DOCG, Michele Chiarlo
    Roero Arneis 2022 DOCG, Michele Chiarlo

Roero Arneis 2022 DOCG, Michele Chiarlo

Brand Michele Chiarlo • Cod produs ART103682

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

117 Lei

Alege un alt produs disponibil

Note de degustare
În pahar are o culoare galben pai, cu reflexe luminoase tinzând spre verzui. Nasul preia arome florale si fructate foarte fine, insotite de note minerale. La gust este subtire, vioi, proaspat; se incheie cu un final delicat, caracterizat printr-un postgust de fructe tropicale.

Asocieri culinare
Perfect pe tot parcursul mesei, dar și ca aperitiv. Excelent cu preparate din pește, legume și crustacee, merită încercat cu o omletă cu ierburi.

ROERO ARNEIS DOCG "LE MADRI" 2022 - MICHELE CHIARLO: DE CE NE PLACE
Produs dintr-o selecție atentă de struguri proveniți din podgoriile companiei pe care Michele Chiarlo le deține în terroir-ul Roero, acest Arneis DOCG „Le Madri” se prezintă ca un vin foarte varietal, care exprimă excelent caracteristicile de prospețime și mineralitate care sunt așteptate de la acest vita de vie. Strugurii fermentează în oțel inoxidabil timp de două luni, înainte de a fi îmbuteliați și învechiți în sticlă pentru încă două luni. Să fie desfundat imediat, să se bucure de el în plină dezvoltare.

Caracteristici

Locatie Piemonte
Tip vin Sec
Alcool 12.5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Italia
Origine Import
Soi Arneis
Top