In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Vezi toate produsele
Rkatsiteli Rose Qvevri 2021
  • Rkatsiteli Rose Qvevri 2021
    Rkatsiteli Rose Qvevri 2021

Rkatsiteli Rose Qvevri 2021

Brand Qvevri Wine Cellar • Cod produs ART102489

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

140 Lei

Alege un alt produs disponibil

Soi: 100% Rkatsiteli

Rkatsiteli Rose Qvevri este produs dintr-un soi unic de struguri indigeni din Georgia, rkatsiteli. Vinul este fabricat cu tehnologie tradițională kakhetiană în Qvevri, care include fermentația cu contact complet cu pielița și tulpina strugurelui și îmbătrânirea în Qvevri timp de 6-7 luni. Acest vin de culoare roz închis este caracterizat prin arome pronunțate de zmeură, flori de câmp și arome blânde de trandafiri. Taninii echilibrați, moi în gust, oferă vinului eleganță.

Crama Qvevri Wine Cellar practică tradiții vechi de 350 de ani ale vinificației. Restaurarea acestei tradiții patrimoniale a fost rezultatul multor ani de cercetare în vinificația de teren și tradițiile strămoșilor georgieni care au fost predate până în zilele noastre.

Înființată în 2015 de vinificatorul de a treia generație, Ivan Nareklishvili, Crama Qvevri Wine Cellar este specializată în soiurile locale de struguri și în vechile metode de vinificație din Georgia. Cu ochiul unui vinificator modern pentru controlul calității și mâna constantă a intervenției minime, Nareklishvili este unic pentru capacitatea sa de a finisa un ferment natural pentru a dezvălui cele mai bune drojdii native și tehnici tradiționale, fără a risca îndepărtarea de la metodă.

 

Note de degustare:

Culoare: rose somon

Nas: note puternice de zmeura si flori de camp

Gust: arome blande de trandafiri, cu un postgust armonios si lung

Caracteristici

Locatie Kakheti
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rose
Tara Georgia
Origine Import
Soi Rkatsiteli
Top