Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Recas Solo Quinta Alb
  • Recas Solo Quinta Alb
    Recas Solo Quinta Alb

Recas Solo Quinta Alb

Brand Recas • Cod produs SOLOQCRE18ROACU

5 - 3 review-uri

98.77 Lei

Alege un alt produs disponibil

Solo Quinta este un vin alb sec, galben auriu cu aspecte intens florale de soc si salcâm, note verzi de caise, piersici, gutui, urmate de mango, cu aciditatea foarte bună ce susține un vin complex, catifelat, onctuos, intens aromatic, corpolent, care își pastrează calitățile.

Cupaj:
Chardonnay, Viognier, Fetească Regală, Muscat Ottonel, Cadarca

Notele degustării

  • Miros: aspecte intens florale (soc, salcâm), note verzi, fructe (caise, piersici, gutui, urmate de mango), totul construit pe o mineralitate bună și cu vanilie în fundal
  • Gust: aciditatea foarte bună susține un vin complex, catifelat, onctuos, intens aromatic, corpolent, care își pastrează calitățile și pe final, acesta fiind marcat de gust de sâmburi de caise.
  • Culoare: galben auriu, cu reflexe verzui, limpiditate bună

Conceptul Solo Quinta a adus, de la naştere şi până acum, recunoaşterea Cramelor Recaş atât prin numeroasele medalii, cât şi prin listarea la câteva dintre cele mai exclusiviste restaurante din lume. În acest an, a venit rândul Pinot Noir-ului să fie vinificat în alb şi integrat în acest cupaj alchimic, alături de patru soiuri albe..

Gustativ, este surprinzător de vivace, în ciuda corpului mediu spre dens, contribuţia fiecărui soi se face simţită ca într-un cor, fără ca vreunul dintre struguri să încerce să preia prima voce. De la fructe albe la flori şi înapoi, cu o susţinere solidă din partea accentelor minerale şi a acidităţii, vinul îşi dezvăluie complexitatea în timp.

Caracteristici

Locatie Dealurile Banatului
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Chardonnay; Muscat Ottonel; Feteasca Regala; Sauvignon Blanc

Bestseller
Este unul dintre cele mai vândute și apreciate produse.

Top