In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Recas Selene Feteasca Neagra
  • Recas Selene Feteasca Neagra
    Recas Selene Feteasca Neagra

Recas Selene Feteasca Neagra

Brand Recas • Cod produs SELENCRE17RORFN

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

77.35 Lei

Alege un alt produs disponibil

De un violet pur, acest vin obține maximum de expresie şi maturitate din soiul port-drapel al României. Debutul este închis, semn al unui stagiu serios de maturare în butoaie de stejar, însă o jumătate de oră de aerisire îl aduce în zona de fructe negre de pădure, piele şi curmale uscate.
În ultimul stadiu, vinul capătă tot spectrul de arome cu fructe roşii şi negre, prune afumate, magiun cu mieji de nucă, gem de căpşune şi condimente. Gustativ, se deschide cu un plus de intensitate în notele de cireşe şi o urmă de ierburi aromate în postgustul lung, echilibrat şi molcom.

SOLE si SELENE sunt cele doua repere astrale care marcheaza ziua si noaptea, prin numele mitologice ale Soarelui si Lunii in cultura europeana. Asa cum gama de vinuri SOLE este omagiul nostru adus vinurilor proaspete ca lumina zilei, SELENE evoca misterele noptii, cand strugurii is desavarsesc perfectiunea. Acest vin rosu cu gust amplu si arome pline este pentru cunoscatori, probabil cea mai bine spusa poveste a Feteascai Negre de la noi.

Caracteristici

Locatie Banat
Tip vin Sec
Alcool 14,5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Feteasca Neagra
Top