Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Recas Cuvee Uberland
  • Recas Cuvee Uberland
    Recas Cuvee Uberland

Recas Cuvee Uberland

Brand Recas • Cod produs UBERLCRE16RORCU

5 - 2 review-uri

129.71 Lei

Alege un alt produs disponibil

De culoare intensă, roșu granat, cu reflexe violacee, la nas vinul se arată prietenos și proaspăt, cu arome de fructe negre: afine, mure, cireșe amare, completate de note de lemn dulce.

Cupaj
Merlot (37%), Cabernet Sauvignon (30%), Fetească Neagră (18%), Negru (15%)

De culoare opacă - roșu rubin, olfactiv vinul se prezintă floral (violete) și cu un melanj de fructe negre și roșii: coacăze negre, frăguțe, dulceață de afine. În plan secundar
dinstingem note complexe de lemn de cedru, ciocolată albă, cireșe negre și prune macerate. Gustativ, ediția 2020 a Cuvée-ului se distinge prin plenitudinea corpului - un
echilibru perfect între arome, taninuri, aciditate și alcool. Finalul este unul persistent, cu personalitate, fiind în același timp plin, armonic și crocant.

Cuvée Überland este un vin cu potențial de învechire de cel puțin 15 ani. Pentru a fi savurat tânăr recomandăm aerarea vinului în decantor.

Asocieri culinare: Cotlet de miel în crustă de fistic, Piept de rață sălbatică Col-Vert, Antricot de vită rasa Wagyu; Păturată bănățeană cu crumpi. Brânzeturi cu mucegai albastru (Roquefort, Stillton, Gorgonzolla); Deserturi pe bază de ciocolată amară și fructe negre. 

Temperatura de servire: 16-18 C

Caracteristici

Locatie Banat
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Cabernet Sauvignon; Merlot

Bestseller
Este unul dintre cele mai vândute și apreciate produse.

Top