In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Vezi toate produsele
Purcari Rezerva Alb de Ceptura
  • Purcari Rezerva Alb de Ceptura
    Purcari Rezerva Alb de Ceptura

Purcari Rezerva Alb de Ceptura

Brand Ceptura • Cod produs ALBCEPTUXXROACU

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

59.5 Lei

Alege un alt produs disponibil

Primul lot de vin de la Crama Ceptura a fost oferit publicului în 2005, la un an după ce a fost construită crama în localitatea Ceptura, înconjurată de podgoriile Dealu Mare din județul Prahova. Pământul bogat și soarele care bate cu generozitate 14 zile în plus, în fiecare an, oferă struguri sănătoși din soiuri românești și soiuri cu origini în Europa de Vest.

Pământul și condițiile meteorologice din Dealu Mare sunt asemănătoare cu cele din regiunea franceză Bordeaux. Alături de regiunea în care sunt cultivate soiurile cramei Ceptura, vinurile româneşti stau aproape de cele franțuzești și prin metodele de producție ce țin cont de proprietățile soiurilor folosite.

Note de degustare:

Culoare: galben-pai, limpede.

Nas: proaspăt cu arome din flori de salcâm, flori de cireș și vanilie.

Gust: echilibrat, armonios în prospețime și arome florale. Onctuos, dar sprinten pe limbă, Alb de Ceptura aduce poftă de mâncare și voie bună.

Asocieri culinare: Recomandăm acest vin alb, sec, în compania felurilor cu carne de pui, pește, fructe de mare, paste și cașcaval maturat.

Temperatura de servire: 10 - 12 grade Celsius

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Feteasca Regala; Chardonnay
Top