In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Purcari Nocturne Rose
  • Purcari Nocturne Rose
    Purcari Nocturne Rose

Purcari Nocturne Rose

Brand Purcari • Cod produs ART101516

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

51.05 Lei

Alege un alt produs disponibil

Gama Purcari Nocturnee este o editie limitata de vinuri, obtinuta din struguri recoltati noaptea, manual si vinificati prin metoda traditionala. Tehnica de recoltare pe timpul noptii, specifica podgoriilor de top internationale, are avantajul ca, in atmosfera rece, aroma bogata a strugurilor se pastreaza, nivelul de zaharuri este stabil, iar aciditatea este echilibrata.

Purcari Nocturnee Rose este considerat de catre viticultorii moldoveni drept un spectacol al finetii, ca o zi de primavara intr-o livada de caisi infloriti. Obtinut din trei soiuri de struguri (55% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot si 5% Rara Neagra), Purcari Nocturnee Rose este un cupaj curajos rose sec, cu o culoare pala, gust suav cu note de caise, piersici si coacaze ce trec lent in postgustul prelung cu nuante de fructe de padure.

Purcari Nocturnee Rose este obtinut din struguri recoltati si selectati manual, vinificati prin metoda traditionala.

Se serveste la o temperatura recomandata de 10 - 12°C, acompaniat de gustari mediteraneene, branzeturi aromate sau deserturi usoare, cum ar fi cheesecake.

Caracteristici

Locatie Purcari
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rose
Tara Republica Moldova
Origine Import
Soi Cabernet Sauvignon; Rara Neagra; Merlot
Top