In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Vezi toate produsele
Pecorino Premium, Tenuta Ulisse
  • Pecorino Premium, Tenuta Ulisse
    Pecorino Premium, Tenuta Ulisse

Pecorino Premium, Tenuta Ulisse

Brand Tenuta Ulisse • Cod produs ART101900

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

57 Lei

Alege un alt produs disponibil

Din zona Abruzzo si Marche se culeg cei mai buni struguri pentru a crea acest vin unic si deosebit Unico Pecorino, ce te poarta intr-o calatorie plina de arome si note ce iti dau o stare de euforie senzoriala. Producatorul Tenuta Ulisse pune accent pe productia de vinuri din soiuri autohtone ca Montepulciano, Trebbiano, Pecorino, Paserina si Cococciola specifice terroir-ului zonei Abruzzo de care sunt legati si prin istoria locului.

Calitatea este una premium si este certificata de analiza organoleptica unde putem descoperi o culoare galben verzui care emana o paleta aromatica dezinvolta in care regasim fructe exotice, fructe coapte ce aduc in prim plan caracterul echilibrat pe un postgust balsamic.

Acest gust deosebit este dat de metoda vinificari unde regasim un stil inedit prin faptul ca struguri sunt desciorchinati si rapid refrigerati, mentinadusi astfel calitatea primara. Macerare la rece a strugurilor Pecorino urmata apoi de maturare in cisterne de inox timp de 3 luni creeaza o licoare interesanta.

 

 

Caracteristici

Locatie Abruzzo
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Italia
Origine Import
Soi Pecorino
Top