In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Pardus Red 2020. Leopard's Leap
  • Pardus Red 2020. Leopard's Leap
    Pardus Red 2020. Leopard's Leap

Pardus Red 2020. Leopard's Leap

Brand Leopard's Leap • Cod produs ART101292

Produs disponibil pe crushwineshop.ro

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

Soiurile de struguri Merlot si Cabernet Sauvignon din Stellenbosch cresc pe solurile Tukulu bine drenate, iar radacinile adanci ale vitei duc la o absorbtie eficienta a nutrientilor din solurile bogate. Conditii excelente de crestere si o recoltare la 25 de grade Balling. Vinul din Merlot si Cabernet a fost maturat in butoaie de stejar frantuzesc timp de 18 luni, iar Cinsault a fost maturat in acelasi tip de butoaie pentru 12 luni. Vinul final este sofisticat, elegant, dar foarte abordabil.

Note degustare:

Un vin sofisticat si elegant, cu un echilibru intre fructuozitate, stejar si condimente. Se prelungeste cu un final elevat de taninuri fine si coapte, ceea ce il face un vin bine structurat, elegant si echilibrat.

Asocieri culinare: Se asociaza excelent cu mancaruri pe baza de rosii sau carne de vita, cu preparate din miel, mancaruri usoare si dulci-picante, cum ar fi Cape Malay Curry sau Bobotie. Este, de asemenea, un partener minunat pentru branza tare maturata.

Caracteristici

Locatie Western Cape
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Africa de Sud
Origine Import
Soi Merlot; Cinsault; Cabernet Sauvignon
Top