In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Muscadet Sevre&Maine Collection, Bougrier
  • Muscadet Sevre&Maine Collection, Bougrier
    Muscadet Sevre&Maine Collection, Bougrier

Muscadet Sevre&Maine Collection, Bougrier

Brand Bougrier • Cod produs ART102041

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

49 Lei

Alege un alt produs disponibil

Din 1885, sase generatii de Bougrier au stapanit arta vinificatiei in Valea Loarei, creand vinuri delicate si subtile.
De la sosirea sa in fruntea casei in 1988, Noel Bougrier, a cincea generatie, a facut ca visul generatiilor anterioare sa devina realitate, extinzand crama din Valea Loarei, din Sancerre pana in Pays Nantais.
Astazi, sunt doua generatii care lucreaza cot la cot pentru a atinge singurul obiectiv: sa dezvaluie cea mai buna expresie a Vaii Loarei, cu cel mai mare respect pentru oameni si terroir.

Muscadet Sèvre-et-Maine este cel mai cunoscut dintre denumirile Muscadet din districtul Pays Nantais din Valea Loarei, pe coasta central-vestică a Franței. Titlul acoperă exclusiv vinuri albe din podgoriile de la sud-est și la est de orașul Nantes, în jurul râului Sèvre Nantaise și afluentului său, La Maine, la capătul vestic al regiunii Loarei.

Muscadet Sèvre-et-Maine este făcut exclusiv din Melon de Bourgogne, un soi de struguri adus în vestul Loarei din Burgundia, după cum sugerează și numele. Asemănarea dintre numele Muscadet și cel al soiului Muscat este uneori cauza confuziei. Dar un singur gust de vin muscadet crocant și uscat va confirma că nu este făcut din Muscat, un soi notoriu de aromat (și adesea dulce).


Temperatura de servire: 8– 10 grade Celsius

Caracteristici

Locatie Valea Loarei
Tip vin Demisec
Alcool 12%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Franta
Origine Import
Soi Melon de Bourgogne
Top