In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Vezi toate produsele
Mtsvane Qvevri 2021
  • Mtsvane Qvevri 2021
    Mtsvane Qvevri 2021

Mtsvane Qvevri 2021

Brand Qvevri Wine Cellar • Cod produs ART102486

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

115 Lei

Alege un alt produs disponibil

Soi: 100% Kakhuri Mtsvane

Mtsvane Qvevri este obținut din soiul de struguri „Kakhetian Mtsvane”, cultivat în regiunea Kakheti. Are o culoare verde-chihlimbar. Se caracterizează prin note de citrice, diverse fructe coapte, tonuri de fructe tropicale. Este un vin corpolent și catifelat.

Crama Qvevri Wine Cellar practică tradiții vechi de 350 de ani ale vinificației. Restaurarea acestei tradiții patrimoniale a fost rezultatul multor ani de cercetare în vinificația de teren și tradițiile strămoșilor georgieni care au fost predate până în zilele noastre.

Înființată în 2015 de vinificatorul de a treia generație, Ivan Nareklishvili, Crama Qvevri Wine Cellar este specializată în soiurile locale de struguri și în vechile metode de vinificație din Georgia. Cu ochiul unui vinificator modern pentru controlul calității și mâna constantă a intervenției minime, Nareklishvili este unic pentru capacitatea sa de a finisa un ferment natural pentru a dezvălui cele mai bune drojdii native și tehnici tradiționale, fără a risca îndepărtarea de la metodă.

 

Note de degustare:

Culoare: verde-chihlimbar

Nas: note citrice, fructe coapte si condimente

Gust: bogat în tanin este în tandem armonios cu postgustul lung

Caracteristici

Locatie Kakheti
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Georgia
Origine Import
Soi Kakhuri Mtsvane
Top