Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Michel Lynch Reserve Medoc Rouge
  • Michel Lynch Reserve Medoc Rouge
    Michel Lynch Reserve Medoc Rouge

Michel Lynch Reserve Medoc Rouge

Brand Michel Lynch • Cod produs LYNCHREJMCFRRCU

Produs disponibil pe crushwineshop.ro

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

Cupaj:
Cabernet Sauvignon, Merlot

Acest vin aduce un omagiu lui Michel Lynch, un nume indisolubil legat de marile vinuri din Bordeaux. Născut în 1754, și-a dedicat viața îmbunătățirii vinurilor din moșia sa cunoscută acum prin celebrul Château Lynch-Bages.

Realizat dintr-o selecție a celor mai nobili struguri din podgoria Bordeaux din celebra apelatiune Medoc, recoltați la maturitate și vinificați cu atenție, Michel Lynch este un vin elegant și fructat, o reflectare perfectă a terroirului său bogat, unul dintre cele mai prestigioase din lume.

 

Note de degustare

Acest cupaj tipic de Bordeaux realizat din 87% Merlot, 13% Cabernet Sauvignon are o culoare strălucitoare, cu nuanțe de violet, un buchet foarte expresiv de fructe de padure negre, cireșe suculente și afine.

Gustul este plăcută cu o prospețime excelentă, ceea ce îl face elegant și clar. Finalul este matasos si fructat, combinand note de coacaze negre si condimente dulci.

Raportul pret calitate este excelent pentru nivelul acesta fiind un vin recomandat - Decanter World Wine Awards 2019 si care a obtinut 90 de puncte la IWC 2019.

Caracteristici

Locatie Bordeaux
Tip vin Sec
Alcool 12,5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Franta
Origine Import
Soi Cabernet Sauvignon; Merlot
Top