In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Lacerta Muscat Ottonel
  • Lacerta Muscat Ottonel
    Lacerta Muscat Ottonel

Lacerta Muscat Ottonel

Brand Lacerta • Cod produs LACERTAMOTROAMO

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

51 Lei

Alege un alt produs disponibil

Un vin alb sec, care păstrează foarte bine bogăţia aromatică şi parfumul inconfundabil al soiului, propunând o abordare fină, uşor de băut, care nu poate decât să bucure simţurile. Vinul se prezintă armonios, bine structurat, astfel că poate fi savurat oricând ca aperitiv.

Lacerta Muscat Ottonel păstrează foarte bine bogăţia aromatică şi parfumul inconfundabil al soiului, propunând o abordare fină, uşor de băut, care nu poate decât să bucure simţurile. Vinul se prezintă armonios, bine structurat, astfel că poate fi savurat oricând ca aperitiv. 

Soi
Muscat Ottonel 100%

Notele degustării

  • Culoare: Galben auriu.

  • Nas: Buchet delicat, dar intens parfumat cu nuanţe de floare de soc şi fructe proaspete, cu miez alb.

  • Gust: Arome bogate de fructe de livadă, învăluite în parfum fin de flori şi accente moscate.

Poate însoţi excelent preparatele culinare pe bază de peşte sau carne albă. Vă recomandăm să fie savurat la o temperatură ideală de 8-10°C.

 

Domeniul Lacerta este reprezentarea perfectă a așa-zisei lumi noi a vinului. Păstrarea vinurilor se face în barrique, butoaie de stejar special provenite din Franța, SUA, Rusia, Ungaria și Romania, care adaugă personalitate, arome și nuanțe fructate.
Vechiul și noul se împletesc, iar forța naturii e folosită pentru a maximiza potențialul vinurilor și pentru ca procesarea strugurilor să fie cât mai blândă.


 

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Tip vin Sec
Alcool 12,8%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Muscat Ottonel
Top