In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Lacerta Cabernet Sauvignon & Shiraz
  • Lacerta Cabernet Sauvignon & Shiraz
    Lacerta Cabernet Sauvignon & Shiraz

Lacerta Cabernet Sauvignon & Shiraz

Brand Lacerta • Cod produs LACERTACSSRORCU

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

85 Lei

Alege un alt produs disponibil

Un vin roșu sec, armonios şi bine echilibrat, dezvăluind un postgust persistent, seducător cu note intense de fructe roşii, completate cu nuanţe condimentate şi un pic de cafea. Aroma surprinde un buchet fructat, unde se remarcă note de cireşe, mure, smochine, vanilie şi condimente, mângâiate de adieri mentolate.

Cupaj:
Cabernet Sauvignon & Shiraz

Notele degustării

  • Culoare: Roşu intens.

  • Nas: Buchet fructat, unde se remarcă note de cireşe, mure, smochine, vanilie şi condimente, mângâiate de adieri mentolate.

  • Gust: Arome intense de fructe roşii, completate cu nuanţe condimentate şi un pic de cafea.

 

Se serveşte la 17-19°C şi poate fi acompaniat de brânzeturi cu aromă puternică, ciocolată neagră sau preparate din carne roşie.

 

Lacerta Cabernet Sauvignon & Shiraz este un vin sec de un roșu intens. Acesta se prezintă armonios şi bine echilibrat, dezvăluind un postgust persistent, seducător. Cele două soiuri nobile alese să semneze buchetul acestui cupaj roşu de Dealu Mare, vin din vii aşezate pe terroir ce favorizează un parcurs optim de dezvoltare pentru fiecare dintre soiuri în parte. Maturarea de 1 an în barrique adaugă un plus de complexitate cupajului, conferindu-i un caracter elegant şi matur.

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Tip vin Sec
Alcool 14,2%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Cabernet Sauvignon; Syrah
Top