Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Jurnal de vin si calatorie
  • Jurnal de vin si calatorie
    Jurnal de vin si calatorie

Jurnal de vin si calatorie

Brand Vinexpert • Cod produs ART102357

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

100 Lei

Alege un alt produs disponibil

Dragă cititorule,
De 23 de ani degustăm vinuri din toate colțurile lumii. De tot atâta timp, aducem poveștile vinurilor străine mai aproape de români prin business-ul nostru de import și distribuție.
De aceea, putem umple probabil încă o carte de această dimensiune doar cu ce am învățat în acești ani de activitate. Însă, la bază, vinul a fost și este pentru noi un jurnal de călătorie.
Considerăm că lumea vinurilor reușește, câteodată, să îndepărteze consumatorii prin limbajul de specialitate și modul de comunicare al informației. Această carte, prin urmare, are ca scop educarea consumatorilor prin povești și memorii de călătorie scrise de pasionați de vin.
Dorim să vă facem poftă! Poftă să degustați vinurile prezentate și poftă față de poveștile acestora; să aveți curajul și curiozitatea de a încerca ceva nou, ceva diferit, și să vă urmați propriul vostru drum, propriul vostru winetrip. Vă urăm o lectură placută și o călătorie minunată prin lumea vinurilor!

Cu drag,
Echipa Vinexpert

"La început îmi plăcea orice vin, cu predilecție ,,Corăbioare”, de la Murfatlar. Spritz, dar și cu Pepsi (da, ați citit bine).
Apoi am emigrat în Germania și am descoperit câteva nume noi: Chianti, Sancerre, Blaufraenkisch... Hmmmm..., era tot vin, dar atât de diferit! Unele îmi plăceau mai mult, altele mai puțin, dar am fost fascinat de câte arome diferite pot descoperi, cât de diferit se pliază fiecare vin pe un anumit preparat, cum gustul părea diferit în funcție de ocazie și de poveste, dar și de companie!
Așa am început să călătoresc... Și am bătut tot globul pământesc după vinuri, oriunde natura permite viței de vie să crească! O parte din aceste călătorii le povestesc în Jurnal de vin și călătorie." - Octavian Radu

"În fiecare toamnă era reuniune de familie la culesul viei de pe deal - o tradiție frumoasă desigur, dar multă muncă pentru un rezultat prea puțin apreciat de papilele mele…
Mult timp am crezut că atât are să-mi ofere lumea vinurilor, până când am început să călătoresc. Am înțeles atunci că este vorba despre soiuri, soluri și combinații, dar și gusturi mult mai rafinate, pe care încă le descopăr curioasă. O parte dintre descoperirile mele se regăsesc în această minunată carte, într-o fascinantă enciclopedie dedicată vinului. Sper să te bucuri de ele, alături de un pahar de vin bun!" - Teodora Rădulescu, CEO Bookster

"Dacă vinul ar fi o religie, nu m-aș putea opri nicio secundă să propovăduiesc despre el.
Dar, despre vin, la fel ca și despre viață, nu poți doar vorbi. El trebuie trăit! Salute!" - Avram Laurențiu Achim, sommelier

Caracteristici

Tip coperta Paperback
An aparitie 2022
Tip print Full-color
Dimensiuni 21x29,7 cm
Numar pagini 349
Top