Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Hyperion Feteasca Neagra 2014 in Cutie lemn
  • Hyperion Feteasca Neagra 2014 in Cutie lemn
    Hyperion Feteasca Neagra 2014 in Cutie lemn

Hyperion Feteasca Neagra 2014 in Cutie lemn

Brand Hyperion • Cod produs ART100443

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

126.52 Lei

Alege un alt produs disponibil

Soi: 100% Feteasca Neagra

Notele degustării:

Vinul nostru realizat în ediție limitată, vă va încanta cu arome ce amintesc de fructele proaspăt culese, de cireșe negre, coacaze și prune coapte. În gust și postgust, notele savuroase de fructe negre sunt completate cu cele de vanilie și condimente. Structura robustă, dar totodată fină, conferă vinului eleganță.
HYPERION - FETEASCĂ NEAGRĂ - 2014 maturat timp de 12 luni în baricuri din stejar franțuzesc poate fi servit alături de preparate cu carne de vită sau vânat la grătar, miel, brânzeturi și paste cu sos de roșii.

Temperatură de servire recomandată: 16 - 18˚C.

Feteasca Neagră, vitis vinifera „Fetească Neagră” este un vechi soi autohton de struguri din România, aflat de multă vreme în cultură pe suprafețe însemnate în partea de sud a Moldovei și în zona de est a Munteniei. În zilele noastre, se cultivă în toată țara, cât și în afara granițelor țării.

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Feteasca Neagra

Vinul are o structură robustă şi un caracter puternic, iar buchetul cucereşte pur şi simplu prin eleganţa gustului, adresându-se în special celor care preferă vinurile cu personalitate.

Top