In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Hyperion Exclusive Shiraz
  • Hyperion Exclusive Shiraz
    Hyperion Exclusive Shiraz

Hyperion Exclusive Shiraz

Brand Hyperion • Cod produs ART100934

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

85.75 Lei

Alege un alt produs disponibil

The Iconic Estate, parte din Grupul Alexandrion, este producator, exportator si importator de vinuri linistite si spumante. Strugurii din care se produc gamele The Iconic Estate sunt cultivati in podgoriile extinse din regiunea Dealu Mare, comparata adesea cu regiunile Bordeaux din sud-vestul Frantei si Piemonte din nordul Italiei.

Calitatile soiurilor si metodele de vinificare folosite de Iconic Estate duc mai departe prestigiul vinurilor romanesti. Printre cele mai cunoscute soiuri cultivate si vinificate in Dealu Mare se afla Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Pinot Grigio, Sangiovese si Shiraz, completate de soiuri romanesti cu traditie.

Cele 225 de hectare pe care se intind podgoriile detinute de Iconic Estate ofera cantitati impresionante de struguri din care se obtin 3.6 milioane de litri de vin anual. Strugurii sunt procesati in instalatii moderne, apoi vinurile sunt imbuteliate si pastrare in depozite cu temperatura controlata si in pivnite subterane.

Note de degustare:

Culoare: rosu-rubiniu, intens
Nas: un vin cu parfum elegant de fructe negre, insotite de condimentele tari si lemn
Gust: fructele negre raman misterioase, iar condimentele se desfac in note de piper rosu, uscat, urmate de ciocolata si stejar, multumita maturarii in baricuri

Asocieri culinare: Un vin recomandat la mesele cu carne de vanat, tocana de vita si legume la gratar.

Temperatura de servire: 16 - 18°C.

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Syrah
Top