Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Guigal Saint Joseph Blanc
  • Guigal Saint Joseph Blanc
    Guigal Saint Joseph Blanc

Guigal Saint Joseph Blanc

Brand Guigal • Cod produs GUIGAGUI18FRACU

Produs disponibil pe crushwineshop.ro

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

Guigal Saint Joseph Blanc este un vin serios , excelent , cu greutate si complexitate , provenind de pe cele mai fine podgorii ale apelatiunii. Vinul este profund, bogat , cu o complexitate acumulata in cele 6 luni de invechire in butoaie de stejar.

Cupaj: 95% Marsanne, 5% Roussanne

Saint Joseph , districtul intins pe o distanta de 50 km de-a lungul malului vestic al Rhone-ului , incluzand orasul Tournon, intre sudul Condrieu-lui si nordul Cornas cuprinde aproximativ 1000 ha plantate cu 90% Shiraz si 10% Marsanne si Rousanne. In jurul orasului Tournon se cultiva in majoritate struguri albi, in special Marsanne.

Viile din care provin strugurii au vechime intre 20 si 50 de ani.

Saint Joseph Blanc este un vin serios , excelent , cu greutate si complexitate , provenind de pe odgorii fine ale apelatiunii. Vinul este profund, bogat , cu o complexitate acumulata in cele 6 luni de invechire in butoaie de stejar. Cupaj de 95% Marsanne si 5% Roussanne de culoare galben-pai cu reflexii aurii. Nasul este complex cu note florale si lemnoase , alune si fructe galbene . Pe palat vinul este rotund, onctuos , foarte fructat.

Caracteristici

Locatie Cotes du Rhone
Tip vin Sec
Alcool 13.5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Franta
Origine Import
Soi Marsanne; Roussanne
Top