In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Guigal Cote Rotie La Mouline 2013
  • Guigal Cote Rotie La Mouline 2013
    Guigal Cote Rotie La Mouline 2013

Guigal Cote Rotie La Mouline 2013

Brand Guigal • Cod produs GUIGAGUI13FRRSH

Produs disponibil pe crushwineshop.ro

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

Cupaj: 89% Syrah, 11% Viognier

Côte Rôtie-urile lui Guigal parca vin dintr-o alta lume. Ele reprezinta trei expresii complet diferite ale apelatiunii si sunt produse in cantitati limitate: cca. 6000 sticle de La Landonne si cate 3000-3600 sticle din La Mouline si La Turque. Toate cele trei cuvée-uri ale lui Guigal (La Turque, La Mouline si La Landonne) sunt maturate o perioada remarcabil de lunga – 42 luni – in butoaie de stejar 100% noi (fara a avea niciodata gust de butoi!) si sunt imbuteliate fara a fi tratate sau filtrate. Editiile de varf au o longevitate tipica de 30+ ani. Pe scurt, ele sunt expresiile singulare ale maretiei unor vii spectaculoase care sunt transformate in vin prin metode neinvazive, creative si atat de distincte.
Côte-Rôtie « La Mouline » este unul dintre cele mai emblematice vinuri ale domeniului Guigal. Cantitati mici sunt produse in fiecare an. Acesta este un vin voluptuos, matasos si intens aromat.

Note de degustare:

Culoare: rosu rubin cu nuante rosu vermilion.
Nas: arome de fructe rosii mici, mure si violete florale. Intens aromat, puternic, dar plin de finete.
Gust: suplu, cu echilibru intre finetea aromelor si o bogatie exploziva datorita concentratiei vinului. Foarte expresiv al terroir-ului.

Caracteristici

Locatie Cotes du Rhone
Tip vin Sec
Alcool 13.5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Franta
Origine Import
Soi Syrah; Viognier
Top