In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Gramofon Feteasca Regala
  • Gramofon Feteasca Regala
    Gramofon Feteasca Regala

Gramofon Feteasca Regala

Brand Gramofon • Cod produs ART100283

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

40 Lei

Alege un alt produs disponibil

Este un excelent companion al preparatelor din carne de pasare sau peste gatite la gratar, sosurilor pe baza de fructe coapte si pastelor gatite cu branzeturi proaspete de tipul ricotta.

Gramofon Feteasca Regala este un vin alb sec, certificat DOC-CMD Dealu Mare, obtinut din struguri de tip Feteasca Regala.

Gramofon Wine Feteasca Regala are o culoare galben pai cu nuante verzui. Un vin alb sec, proaspat si racoros, cu un echilibru fin de arome fructate, florale si citrice. Post-gustul te duce cu gandul la mirosul florilor de camp. Este un vin cu o aciditate mai ridicata, benefica pentru un vin tanar.


Bazele cramei Gramofon Wine au fost puse in 2009, cand au fost plantate primele hectare de vita de vie intr-o zona in care istoria, peisajul si pasiunile se impletesc natural, intr-un ritm ce da melodicitate vietii cotidiene. Zona Dealu Mare este cea mai reprezentativa pentru podgoriile pentru Romania, aflandu-se pe aceeasi paralela cu renumitele podgorii Bordeaux-Franta si Toscana-Italia, iar plantatiile de vita de vie se afla in vecinatatea orasului Urlati. Dezvoltarea firmei a fost una organica, preocuparea principala a primilor ani fiind intretinerea vitei de vie plantata prin programul de reconversie, pentru ca abia apoi sa se treaca la pasul urmator, vinificatia.

Note de degustare : 

  • Culoare - galben pai cu nuante verzui
  • Nas - arome fructate, florale si citrice
  • Gust - aciditate mai ridicata

Asocieri culinare : Este un excelent companion al preparatelor din carne de pasare sau peste gatite la gratar, sosurilor pe baza de fructe coapte si pastelor gatite cu branzeturi proaspete de tipul ricotta.

Temperatura de servire : 8 - 10 grade Celsius

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Feteasca Regala
Top