In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Galicea Mare Martha Rouge 2018
  • Galicea Mare Martha Rouge 2018
    Galicea Mare Martha Rouge 2018

Galicea Mare Martha Rouge 2018

Brand Galicea Mare • Cod produs ART101403

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

82 Lei

Alege un alt produs disponibil

Pe pamantul din judetul Dolj, comuna Galicea Mare, viile si vinul fac parte din viata localnicilor de peste 100 de ani. Crama originala a fost ridicata in 1912 de nepotul domnitorului Gheorghe Bibescu, marele aviator George-Valentin Bibescu. in apropiere de crama se aflau 15 hectare de vie, cu soiuri altoite la pepiniera Printului stirbei.

in 1916, dupa inaugurarea Cramei, romanii s-au bucurat de primele vinuri din Galicea Mare. Aceste evenimente au fost inspiratia pentru efortul mare depus in ultimii ani, de actualul vinificator al cramei Galicea Mare.
Din anul 2016, Iosefin Florea a finantat lucrarile de renovare si a inceput sa produca din nou vinuri pe Mosia Galicea Mare, dupa o pauza de zeci de ani. Vinurile produse in Dolj sunt obtinute de pe mai bine de 40 de hectare, cultivate cu soiuri albe si rosii, romanesti si cu origini in Franta, vinificate traditional pentru toate gusturile.
Notele degustarii:

Culoare: Rosu-rubiniu inchis, cu tenta violet.

Nas: Cupajul clasic de Cabernet Sauvignon si Merlot daruieste simturilor puritatea esentelor din fructe rosii,

Gust: Dintre aromele de fructe rosii se remarca murele si coacazele negre, unite armonios cu lemn tare si tutun. Finalul este usor acidulat si persistent multumita taninilor bine integrati.

Asocieri culinare: Un cupaj recomandat la mesele cu carne de vita la gratar, tagliata de vita cu rucola si parmezan. La sfarsitul mesei puteti savura acest vin alaturi de branzeturi maturate.

Temperatura de servire: 16 - 18°C

Caracteristici

Locatie Dealurile Olteniei
Tip vin Sec
Alcool 15%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Cabernet Sauvignon; Merlot
Top