Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Fernet Branca Menta 0.7L
  • Fernet Branca Menta 0.7L
    Fernet Branca Menta 0.7L

Fernet Branca Menta 0.7L

Brand Fratelli Branca • Cod produs FERNBM07FERXXIT

Produs disponibil pe crushwineshop.ro

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

Branca Menta este un lichior sofisticat, creat in cinstea celebrei cantarete Maria Callas. Personalitatea sofisticata a preparatului este apreciata cu usurinta de consumatorii si consumatoarele care doresc sa se delecteze cu senzatii rafinate. Caracterul unic al acestei bauturi poate fi descoperit simplu sau in compania altor ingrediente in cocktailuri urbane vibrante.

De la prima intalnire, Branca Menta creaza impresii senzoriale puternice. Ochii sunt delectati cu culoarea intensa ce denota pasiune si eleganta. Mirosul este captivat de arome proaspete, condimentate si de note sofisticate. Primele si cele mai intense savori sunt cele mentolate, invaluite delicat de accente senzuale de ierburi aromatice cu parfum mediteranean. Gustul ce se distinge este captivant, creionat in jurul aromei de menta, rubarba si sofran.

Accentele exotice care se remarca si ii completeaza personalitatea puternica sunt cele de condimente si musetel. Fiecare pahar de Branca Menta aduce delectare simturilor si de aceea trebuie savurat picatura cu picatura.

Note de degustare:  

Culoare: maro inchis
Nas: meta, ierburi aromatice
Gust: menta, rubarba, condimente, sofran, musetelCaracteristici

Locatie Piemonte
Alcool 28%
Capacitate 70 cl
Tara Italia
Origine Import
Top