Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Dos Mundos, vin rosu dezalcoolizat, Los Corzos
  • Dos Mundos, vin rosu dezalcoolizat, Los Corzos
    Dos Mundos, vin rosu dezalcoolizat, Los Corzos

Dos Mundos, vin rosu dezalcoolizat, Los Corzos

Brand Dos Mundos • Cod produs ART103665

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

70 Lei

Alege un alt produs disponibil

Folosește codul DOSMUNDOS30 la checkout și beneficiezi de 30% reducere. Valabil până pe 29 februarie 2024.

Soi: 100% Tempranillo

Cu o tradiție viticolă de peste 100 de ani, familia Villar a început în 1870, cumpărând podgorii și deschizând o cramă în El Cortijo. Astăzi, produc cu pasiune vinuri Rioja în crama lor dintre Logroño și Laguardia, completând colecția cu două crame noi în Lapuebla de Labarca și Laguardia, între 2006 și 2009. Vinurile lor sunt o adevărată delicatesă apreciată de cunoscători în întreaga lume.

Este o alternativă ideală pentru cei care doresc să se bucure de o aromă foarte asemănătoare vinului, dar nu o pot face din cauza conținutului de alcool, precum femeile însărcinate, șoferii de vehicule și persoanele aflate sub tratament medical cu antibiotice.

Procesul de vinificație:  
Vin dezalcoolizat care menține proprietățile organoleptice și caracteristicile fundamentale ale vinului din care provine. Pentru obținerea produsului se extrage alcoolul din vinul deja făcut prin metode neagresive până la obținerea unui vin roșu 0,0 Vol Alcool.  
 
Note de degustare: 
Vin roșu cu note fructate recomandat a fi savurat alături de toate tipurile de carne, în special la grătar și tocănițe. Vă recomandăm să îl consumați rece pentru a aprecia mai bine aroma sa particulară și diferită în comparație cu alte băuturi nealcoolice. 

Caracteristici

Locatie Rioja
Tip vin Sec
Culoare vin Vin rosu
Tara Spania
Origine Import
Soi Tempranillo
Top