In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Domeniul Coroanei Segarcea Principesa Margareta Alb
  • Domeniul Coroanei Segarcea Principesa Margareta Alb
    Domeniul Coroanei Segarcea Principesa Margareta Alb

Domeniul Coroanei Segarcea Principesa Margareta Alb

Brand Domeniul Coroanei Segarcea • Cod produs MARGADCS17ROACU

5 - 1 review-uri

99.96 Lei

Alege un alt produs disponibil

Vin alb sec cu arome de cirese si prune albe, vanilie, carcei de vita, flori proaspete de salcam, limeta si flori uscate. Parcurs olfactiv de mare intindere, dominat de prospeţime.

Cupaj
20% Chardonnay, 20% Pinot Gris, 45% Viognier baricat în butoaie de salcâm şi stejar, 15% Viognier

Unul dintre cele mai complexe vinuri albe româneşti, cu o dimensiune florala care da contur si completeaza structura fructată şi glicerică a vinului. Arome de cirese si prune albe, vanilie, carcei de vita, flori proaspete de salcam, limeta si flori uscate. Parcurs olfactiv de mare intindere, dominat de prospeţime. 20% Chardonnay, 20% Pinot Gris, 45% Viognier baricat în butoaie de salcâm şi stejar, 15% Viognier.


Colecţia de vinuri Principesa Margareta:
Din primele zile ale lui 1990, când Alteţa Sa Regală Margareta a României se întorcea între românii proaspăt ieşiţi din trista eră comunistă, şi până astăzi, Principesa Moştenitoare a devenit un simbol pentru toate valorile uitate sau ignorate în jumătatea de veac anterioară – onestitate, respect faţă de tradiţie, pasiune pentru excelenţă, modestie, voluntariat, umanism şi caritate. Prin acţiunile de zi cu zi, în toţi aceşti ani, Alteţa Sa Regală a reprezentat pionieratul în formarea unei elite responsabile, care să pună bazele renaşterii morale a României.


În septembrie 2010, Domeniul Coroanei Segarcea redevenea furnizor official al Casei Regale a României, recăpătându-şi astfel locul ce i-a fost destinat încă de la infiintare, de catre Majestatea Sa Regele Carol I. La solicitarea Alteţei Sale Regale, Principesa Margareta, am creat două vinuri speciale, în ediţii limitate. Am încercat să cuprindem în ele atât recunoştinţa faţă de istoria care ne-a legat destinul de Casa Regală a României, cât şi promisiunea că nu ne vom îndepărta niciodată de la standardele de excelenţă care au consacrat până astăzi numele podgoriei Segarcea.

Caracteristici

Locatie Segarcea
Tip vin Sec
Alcool 12.5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Chardonnay; Pinot Gris; Viognier
Top