In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Domeniul Coroanei Segarcea Prestige Tamaioasa Roza
  • Domeniul Coroanei Segarcea Prestige Tamaioasa Roza
    Domeniul Coroanei Segarcea Prestige Tamaioasa Roza

Domeniul Coroanei Segarcea Prestige Tamaioasa Roza

Brand Domeniul Coroanei Segarcea • Cod produs DOMCODCS18ROZTR

5 - 6 review-uri

79.73 Lei

Alege un alt produs disponibil

Vin rose cu arome distinctive de piersica bine coapta, caise albe si fructe rosii de padure, construiesc un buchet delicat, dar puterni, cu gust proaspat, fructat, cu o buna aciditate. Asocieri culinare: unicitatea acestui vin de desert, culoarea apetisanta.

Strugurii sunt recoltati manual in momentul in care ating un stadiu de coacere de 256 g de zahar/ 1 litru de suc, si apoi curatati de ciorchine.

Bogatia aromatica este data de coaja fructelor, de aceea, pentru extragerea acesteia strugurii sunt supusi procesului de macerare timp de 24 de ore, la o temperatura curpinsa intre 8 si 10 ºC.

Culoare este extrasa tot prin macerare. Urmeaza apoi o usoara presare , sucul obtinut fiind fermentat timp de 30 de zile in rezervoare din otel inoxidabil la temperaturi controlate, cuprinse intre 15 si 18 ºC. Pentru a mentine nivelul zaharului rezidual, fermentatia a fost oprita prin filtrare.

Un strugure salvat de la disparitie, ce a reusit sa fie apreciat la nivel international in doar cativa ani de existenta pe piata, castigand medalia de aur in 2012, la Bordeaux.

Succesul este cu atat mai remarcabil cu cat juriul acestor competitii prefera vinurile seci.

Aromele de piersici, cais alb si fructe rosii de padure creeaza un buchet delicat dar puternic.

La gust se simt aceleasi arome iar finish-ul aminteste de petale de trandafir si dulceata.

Notele degustării

  • Miros: arome distinctive -de piersica bine coapta, caise albe si fructe rosii de padure, construiesc un buchet delicat, dar puternic.
  • Gust: proaspat, fructat, cu o buna aciditate. Asocieri culinare: unicitatea acestui vin de desert, culoarea apetisanta.
  • Culoare: roz

Caracteristici

Locatie Segarcea
Tip vin Demidulce
Alcool 12,5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rose
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Tamaioasa Roza

Bestseller
Este unul dintre cele mai vândute și apreciate produse.

Top