Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Domeniul Coroanei Segarcea Minima Moralia Daruire
  • Domeniul Coroanei Segarcea Minima Moralia Daruire
    Domeniul Coroanei Segarcea Minima Moralia Daruire

Domeniul Coroanei Segarcea Minima Moralia Daruire

Brand Domeniul Coroanei Segarcea • Cod produs DOMCODCS10RORCU

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

95.2 Lei

Alege un alt produs disponibil

Vin rosu sec cu buchet ce se deschide treptat, cu note lemnoase şi accente de smochine, eliberând apoi un parfum de fructe proaspete şi condimente, cu arome catifelate de dulceţuri din fructe de livadă, fructe exotice proaspete, condimente şi un strop de vanilie.

Minima Moralia Dăruire este medaliat internaţional cu o medalie de aur, patru medalii de argint, una de bronz şi două menţiuni. Sortimentul este un cupaj realizat din Cabernet Sauvignon, Marselan şi Syrah.

Strugurii care intră în compoziţia blendului sunt culeşi manual din parcele selecţionate. Soiurile Cabernet Sauvignon și Marselan au fost supuse unei macerări/fermentări în vinificatoare cu piston, în timp ce pentru soiul syrah producătorii au optat pentru o macerare carbonică.

Maturarea a fost efectuată în butoaie din lemn de stejar franţuzesc şi american, timp de 6-12 luni. Rezultatul este un vin expresiv şi nuanţat, cu un caracter sobru.

Notele degustării

  • Miros: Buchetul se deschide treptat, cu note lemnoase şi accente de smochine, eliberând apoi un parfum de fructe proaspete şi condimente.
  • Gust: Arome catifelate de dulceţuri din fructe de livadă, fructe exotice proaspete, condimente şi un strop de vanilie.

Caracteristici

Locatie Segarcea
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Cabernet Sauvignon; Marselan; Syrah
Top