Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Domeniul Coroanei Sarut
  • Domeniul Coroanei Sarut
    Domeniul Coroanei Sarut

Domeniul Coroanei Sarut

Brand Domeniul Coroanei Segarcea • Cod produs DOMSARUDCSROZCU

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

47.7 Lei

Alege un alt produs disponibil

Cupaj:
Feteasca Neagră, Pinot Noir

Oltenia înseamnă multe lucruri, de la pasiune şi senzualitate, la determinare şi acţiune. De la veri fierbinţi la ierni în care nimic nu stă în calea viscolului. Oamenii de aici cresc blânzi, dar fermi. Pot spune lucruri importante în puţine cuvinte. Pot părea repeziţi dar, de cele mai multe ori, fac lucrurile cu gândul la viitor.

Vă spunem aceste lucruri pentru că fac parte din esenţa locului, atât de bine suprinsă de genialul Brâncuşi, cel care a reuşit să transforme două jumătăţi de cerc în definiţia Sărutului. Două linii care surprind esenţa celui mai important gest de apropiere, de tandreţe, de împărtăşire a sentimentelor.

Sărut este o întâlnire – nu doar între două soiuri, ci şi între două şcoli, două culturi, două tradiţii. Pinot Noir – unul dintre marii struguri ai Franţei, şi Fetească neagră – soiul simbol al României. Vinul născut din această întâlnire este însă mai mult decât suma componentelor sale – atributele fiecărui soi fiind împletite într-o personalitate distinctă. Are ceva din delicateţea şi eleganţa Pinot-ului, dar şi note din forţa şi rusticitatea bine temperată a Feteştii negre.

Culoare roz-somon intensă şi profundă, cu arome de cireşe albe, petale de trandafir, piper, frunze uscate, complex, dar neobositor. Gustul este proaspăt, vivace, dominat de fruct, cu o aciditate sprintenă, dar bine mascată de corpul mai dens decât media, şi un final lung, plăcut, intens şi relaxant.

Un vin solar, dar care nu cere neapărat seri de vară şi vacanţe, ci mai degrabă întâlniri lungi, conversaţii calde şi plăcerea împărtăşirii.

Servirea: Recomandăm servirea vinului la o temperatura de 11 - 13 ºC. 

Caracteristici

Locatie Segarcea
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rose
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Feteasca Neagra; Pinot Noir
Top