In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Vezi toate produsele
Domeniul Bogdan Patrar Syrah in cutie
  • Domeniul Bogdan Patrar Syrah in cutie
    Domeniul Bogdan Patrar Syrah in cutie

Domeniul Bogdan Patrar Syrah in cutie

Brand Domeniul Bogdan • Cod produs ART100967

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

214.2 Lei

Alege un alt produs disponibil

Caracterul vinului Patrar Syrah este conturat de tehnica biodinamica aplicata parcelelor situate in renumita zona dobrogeana Murfatlar unde Domeniul Bogdan detine 154 ha viti-viticole. Sistemul agriculturii biodinamici reprezinta abordarea fortelor naturi intr-un stil holistic ce respecta ecosistemul natural al zonei.

Pe parcelele intinse intre Marea Neagra si Dunare struguri de Syrah se bucura de conditii pedoclimatoce favorabile productiilor de cea mai buna calitate fiind rasfatati de soarele Dobrogean pe o perioda de zile mai mare decat in alte regiuni.

Tehnica vinificari acestui soi este una speciala si incepe inca de la culesul lor cand sortarea se face manual pentru a inlatura boabele nepotrivnice, obtinand mustuiala de cea mai buna calitate ce se depoziteaza in cisterne de beton unde are loc fermentatia alcoolica si malolactica, capatand astfel o paleta aromatica deosebita. Putem alege pentru asocierea culinara preparate pe baza de carne vita, miel sau paste cu hribi.

Note de degustare:

Culoare: rosu granat

Nas: lemnos, Vegetal, condimentat

Gust: pruna uscata, taninuri rotunde, cacao, coacaze negre, piper

Temperatura de servire: 16-18 grade Celsius

Caracteristici

Locatie Murfatlar
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Syrah
Top