Contribuim de peste 24 ani la dezvoltarea culturii vinului în România (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 0740 100 397  

Meniu
Domeniile Urlati Editie Speciala Sauvignon Blanc
  • Domeniile Urlati Editie Speciala Sauvignon Blanc
    Domeniile Urlati Editie Speciala Sauvignon Blanc

Domeniile Urlati Editie Speciala Sauvignon Blanc

Brand Domeniile Urlati • Cod produs ART101342

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

24.99 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Soi: Sauvignon Blanc
 
Domeniile Urlati Editie Speciala Sauvignon Blanc Editie Speciala este un vin cu arome exotice, de citrice, soc, ardei verde, iarba uscata, avand un final lung si placut. Acest vin alb sec se serveste perfect cu mancaruri usoare: peste, branzeturi, fructe de mare.
O gamă de vinuri care reflectă dorința producătorului de a crea vinuri cu un raport – preț cât mai avantajos pentru consumator. Vinurile sunt vinificate cu tehnologii moderne care permit să regăsești compexitatea, echilibrul și tipicitatea soiurilor. Vinurile roșii sunt măturate în sticlă și parțial învechite în butoaie de stejar românesc. Atât vinurile roșii cât și cele albe provin din struguri culeși selectiv din cele mai bune zone ale plantațiilor.

La Domeniile Urlați noi ne dezvoltăm constant  într-o podgorie în care tehnologia este la ea acasă alături de natură.

Inovația este cel mai important lucru în viziunea noastră, iar noi avem grijă să ne folosim de ea la fiecare pas, de la culesul strugurilor, până la procesul de vinificație și îmbuteliere.

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Sauvignon Blanc
Top