In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Domeniile Cuza Rose
  • Domeniile Cuza Rose
    Domeniile Cuza Rose

Domeniile Cuza Rose

Brand Domeniile Cuza • Cod produs ART101796

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

24.99 Lei

Alege un alt produs disponibil

Podgoria Domeniile Cuza se găsește în satul Alexandru Ioan Cuza, cea mai sudică localitate din Republica Moldova, care a apartinut României în timpul Domnitorului cu același nume. Parte a regiunii vinicole Valul lui Traian, pe aceste meleaguri se cultivă de secole soiuri de struguri care dau rezultate incredibile. Podgoriile din această microzonă se bucură de menținerea umidității și a unor temperaturi optime datorită brizelor venite dinspre Marea Neagră și a vântului răcoros dinspre Prut și lacurile de acumulare din sud – Cahul și Jalpug. Regiunea este definită de soluri argiloase care dau vinuri complexe.

Pe eticheta produselor se regăsește ca element principal banda roșie cu margini aurite, ce a avut ca inspirație banderola purtată de Alexandru Ioan Cuza, ca parte a uniformei sale. Logo-ul este format din steaua aurită în 8 colțuri, care amintește de o decorațiune purtată de Domnitor pe piept.


Note de degustare:
De culoare roz-coral intens si stralucitor, vinul isi dezvaluie rafinamentul intr-un buchet de arome proaspete de fructe de padure si rodie. Textura satinata se completeaza cu notele de capsuni si atingeri delicate de ierburi aromate, amintind in postgust de un desert de capsuni cu frisca.

Asocieri culinare:
Partenerul ideal pentru fructe de mare, somon, preparate aromate din carne de pui sau chiar deserturi cremoase.
La Domeniile Cuza soiurile de struguri sunt alese respectand cu sfintenie criteriile de selectie, astfel incat sa transmita toata istoria si pasiunea noastra pentru vinificatie.
Caracteristici

Locatie Valul lui Traian
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rose
Tara Republica Moldova
Origine Import
Soi Merlot; Saperavi
Top