In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Domeniile Cuza Malbec
  • Domeniile Cuza Malbec
    Domeniile Cuza Malbec

Domeniile Cuza Malbec

Brand Domeniile Cuza • Cod produs ART101799

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

24.99 Lei

Alege un alt produs disponibil

Podgoria Domeniile Cuza se găsește în satul Alexandru Ioan Cuza, cea mai sudică localitate din Republica Moldova, care a apartinut României în timpul Domnitorului cu același nume. Parte a regiunii Valul lui Traian, pe aceste meleaguri se cultivă de secole soiuri de struguri care dau rezultate incredibile. Podgoriile din această microzonă se bucură de menținerea umidității și a unor temperaturi optime datorită brizelor venite dinspre Marea Neagră și a vântului răcoros dinspre Prut și lacurile de acumulare din sud – Cahul și Jalpug. Regiunea este definită de soluri argiloase care dau vinuri complexe.

Pe eticheta produselor se regăsește ca element principal banda roșie cu margini aurite, ce a avut ca inspirație banderola purtată de Alexandru Ioan Cuza, ca parte a uniformei sale. Logo-ul este format din steaua aurită în 8 colțuri, care amintește de o decorațiune purtată de Domnitor pe piept.

Malbecul de la Domeniile Cuza, de culoare rosu-rubiniu, se dezvaluie prin arome intense de fructe de padure, prune si visine negre, cu usoare note de piele si condimente dulci. Gustul este sec, cu tanini fermi si catifelati, ce balanseaza aciditatea proaspata, iar finalul mediu-lung sustine placerea gustului.

Caracteristici

Locatie Valul lui Traian
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Republica Moldova
Origine Import
Soi Malbec
Top