Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Domaine de Chevalier Rouge 2017 Grand Cru Classe
  • Domaine de Chevalier Rouge 2017 Grand Cru Classe
    Domaine de Chevalier Rouge 2017 Grand Cru Classe

Domaine de Chevalier Rouge 2017 Grand Cru Classe

Brand Domaine de Chevalier • Cod produs ART101207

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

615 Lei

Alege un alt produs disponibil

Una dintre cele mai bune și mai avantajoase proprietăți din tot Bordeaux-ul, Domaine de Chevalier produce de mult timp vinuri excepționale: vinul lor roșu oferă mase de caracter dens și bine structurat din Pessac la un preț fantastic. Domaine de Chevalier este o mare proprietate viticolă care poate fi împărțită în aproape 100 de subparcele, toate cu caracteristici proprii datorită complexității solurilor și a ridicării și coborârii ușoare și naturale a peisajului - care beneficiază, de asemenea, de efectele de reglare a temperaturii ale pădurilor din jur.

Note de degustare:
Roșu-violet strălucitor și profund. Când este deschis, are un parfum de fructe roșii. Odată aerat, apar note de piele, tutun, cafea și un ușor parfum floral. Curbă de degustare lungă, cu diferențe de gust accentuate. Stejarul este vizibil, iar fructele prezente sunt în mod clar de tipul fructelor de pădure negre. Foarte structurat și cu un final sec și lung.

Asocieri culinare:
Se potrivește cel mai bine cu tipurile de preparate clasice din carne: porc, vită, miel, vânat, mâncăruri prăjite, înăbușite și la grătar. Este, de asemenea, potrivit pentru mâncăruri pe bază de sosuri albe, mai grele, care conțin ciuperci de pădure.

Caracteristici

Locatie Bordeaux
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Franta
Origine Import
Soi Cabernet Sauvignon; Merlot; Petit Verdot
Top