In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Divin Bardar Platinum 20 Ani
  • Divin Bardar Platinum 20 Ani
    Divin Bardar Platinum 20 Ani

Divin Bardar Platinum 20 Ani

Brand Divin Bardar • Cod produs BARDAR20ANXXOMD

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

386.75 Lei

Alege un alt produs disponibil

Divin foarte vechi, produs după tehnologia clasică din distilate pentru divin, maturate în butoaie de stejar cel puțin 20 ani. Buchet bogat și expresiv, cu nuanțe de cafea și rășină. Se remarcă printr-un gust catifelat, cu note suave de ciocolată.

Bardar reprezinta un simbol al traditiei care își are începuturile în anul 1929, atunci când un întreprinzator german, pe nume Muller, a pus bazele a ceea ce este astazi Distileria Bardar. Amplasarea Distileriei Bardar nu a fost întâmplatoare, aceasta se află în zona Codrilor, la doar 15 km de Capitala, în inima podgoriilor de struguri albi.

Dintr-o mica distilerie cu un potențial mare, a fost pusă în funcțiune o întreprindere în care căldura soarelui, vița-devie bogată și îngrijită, lemnul de stejar secular, dar și măiestria angajaților, au creat o armonie absolută pentru producerea divinurilor de calitate. În prezent, Distileria Bardar se află în TOP 3 producatori de divinuri din Republica Moldova, care a câstigat peste 40 de medalii de-a lungul ultimilor ani.

Caracteristici

Locatie Bardar
Alcool 40%
Capacitate 50 cl
Tara Republica Moldova
Origine Import
Top